Сензациите в пресата: Херо готов за тотална чистка

"ЦСКА сложи цена €1 млн. на Буш", "Кристъл Палас пак иска Гаджев"

Сензациите в пресата: Херо готов за тотална чистка

Сензациите в българските спортни издания днес, 28 октомври 2014 година:

 

"Тема спорт": Херо готов за тотална чистка

 

Бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров -Херо е категоричен, че преди да изведе тима за първа тренировка в началото на 2015 година, трябва да му бъдат осигурени поне половин отбор нови футболисти. За целта обаче настоящият директор на сините Георги Иванов преди това трябва да се раздели с 6-7 от настоящите играчи. Ще бъде оставен един от сегашните вратари за резерва, а ще се търси нов страж. Нови централни защитници са задължителни, а Аймен Белаид ще остане извън борда. Димитров е намерил и полузащитници от чужбина, а желанието му е в тима от това звено да остане само Владимир Гаджев. Херо е отчаян и от ниската ефективност на хората в нападението. Той има варианти за попълнения във всички линии от Холандия, а последните индикации от „Герена" са, че ще се намерят средства за прилична селекция.

 

"Меридиан мач": Кристъл Палас пак иска Гаджев

 

Представител на английския елитен Кристъл Палас е наблюдавал изявите на халфа на Левски Владимир Гаджев в дербито с ЦСКА в събота, пише "Меридиан Мач". Скаут на тима е бил на трибуните на стадион "Васил Левски", за да прецени отново качествата на национала. За интерес към Гаджев от Англия се говори от април, но до преговори не се стигна.

 

Сега контактите са подновени, като от Левски са обещали на Гаджев да не му правят спънки при оферта от чужбина. Дори да не се стигне до сделка с Кристъл Палас, Гаджев със сигурност ще напусне през януари, твърди изданието. Халфът е уморен от ситуацията в клуба и нестихващата криза. От друга страна с идването на треньора Димитър Димитров - Херо на "Герена" се очаква да започне нова епоха и голяма част от настоящите футболисти ще бъдат освободени или продадени.

 

В последните години Гаджев непрестанно е спряган за трансфер. Преди време тойй беше пред отиване в украинския Севастопол, а след това и в руския Урал. Интерес към него от дълго време има италианския Киево. Най-близо Гаджев беше до преминаване в китайски клуб, но се отказа.
 

"Меридиан мач": 77 минути спират Макриев за "Герена"

 

Димитър Макриев продължава да тренира с Левски. Нападателят само поддържа форма със „сините", а „Меридиан Мач" пише, че той е имал проблеми с клуба си в Хонконг Саут Чайна. Затова на шефовете от „Герена" е минала мисълта Макриев да бъде картотекиран за оставащите мачове от шампионата при продължаващата остра липса на централен нападател. Единственият истински таран е Валери Домовчийски, който обаче помирисва терен само в ролята на резерва. Дори Макриев да се освободи от настоящия си клуб обаче, той няма шанс да подпише с Левски. Причината е, че е изиграл 77 минути за Саут Чайна, така че вече е изпълнил квотата си от отбори за един сезон. Той няма как да подпише с родния си клуб и да заиграе отново в Левски преди следващия трансферен прозорец през февруари.

 

"7 дни спорт": ЦСКА сложи цена €1 млн. на Буш

 

ЦСКА иска да парира рано интереса към своя най-добър футболист от началото на сезона Серджиу Буш. Румънският нападател се развихри и вече има 8 попадения на сметката си в "А" група. 21-годишният футболист е водач в голмайсторската листа и привлича вниманието към себе си.

 По информация на "7 дни спорт" от ЦСКА вече са взели нужните мерки и са сложили цена на своя таран. Клаузата за откупуване в контракта на румънеца е на стойност 1 млн. евро. Срещу по-малко шефовете на "Българска армия" не са склонни да се разделят с Буш, който се оказа страхотен удар на трансферния пазар.Договорът на младия румънец с ЦСКА изтича през лятото на 2016 г. Желанието на Стойчо Младенов е да не се разделя с най-добрия си футболист. Треньорът на армейците дори вече е говорил с шефовете, като е изразил желание да се продава само в краен случай. Младенов е припомнил случая от сезон 2011/2012, когато червените продадоха голаджията си Янис Зику през зимата.

 

Така раздяла между Буш и ЦСКА ще има само ако в офисите в Борисовата градина пристигне много добра оферта, която не може да се отхвърли и съвпада с желанието на червените.

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки