Ферарио Спасов: Левски и ЦСКА се славят с това, че лесно се разделят с юношите си (ВИДЕО)

"Надигравахме се с тима на Левски и мисля, че съвсем заслужено спечелихме с този резултат", каза треньорът на Монтана след успеха с 2:0 над "сините"

Ферарио Спасов: Левски и ЦСКА се славят с това, че лесно се разделят с юношите си (ВИДЕО)
Монтана направи нещо, което никой друг отбор този сезон не е правил - победи Левски и ЦСКА. Тимът на Ферарио Спасов отстрани "червените" за Купата на България, а на в първия си 1/8-финал срещу тима от "Герена" взе аванс от 2:0.

"Избрахме хората, които са подготвени за този мач. Не съм давал почивка на никого. Разполагам с прекрасни футболисти и като характер, и като перспектива. Излязохме с добра футболна възраст /най-възрастните титуляри за Монтана бяха на по 24 години/. Надигравахме се с тима на Левски и мисля, че съвсем заслужено спечелихме с този резултат", каза Ферарио Спасов.

В състава на Монтана имаше петима юноши на Левски, а треньорът на Монтана каза мнението си по този въпрос.

"В Левски и ЦСКА се славят с това, че доста лесно се разделят с юношите си, които имат голям потенциал. Благодарение на Михаил Мадански, Румен Панайоров и кмета на Монтана Златко Живков имаме перспектива за резултати на по-късен етап. Когато първият отбор върви, това запалва и другите".

"Сега е време да се концентрираме върху мачовете от вътрешното първенство. Двубоят със Созопол трябва да ни е обеца на ухото, защото тази игра не подхожда на отбор, победил Левски и ЦСКА", добави треньорът на монтанци.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки