"Сектор Б" пак поде Батков: Продавай Левски!

Фенската организация си позволи да съветва и спортните журналисти

"Сектор Б" пак поде Батков: Продавай Левски!
Левски е без победа в три последователни мачове в "А" група, а днес претърпя и поражение с 0:2 от Монтана за Купата. Освен това, "сините" загубиха и шесто поредно вечно дерби срещу ЦСКА.

В резултат на това фенската организация "Сектор Б" отново поде собственик на клуба Тодор Батков. Спорадично привържениците на "сините" пускат злобни изявления в посока Батков, но тези вълнения много бързо спират.

Този път "Сектор Б" посъветва и българските спортни журналисти да задават "истински и неудобни въпроси на правилните хора".

Novsport.com публикува изявлението на фенската организация от профила ѝ във Фейсбук без редакторска намеса:

Батков, стига си мълчал и си мишкувал. Излез и кажи пред всички и официално реалната продажна цена на Левски София. Продавай Левски! Махай се от Левски завинаги!

Смени 200 треньора, 600 футболисти, употреби всички легенди като бушони, зад които да се скриеш. Само ти си неприкосновен и никога виновен. Вечно жертва. 

Милионите кредити към теб, които вечно "вадиш от джоба си" и ги сънуваш, си ги отпиши като цената за всичко, което си причинил и причиняваш на милиони левскари. 

Левски има нужда от ново начало и бъдеще. То е без шуробаджанащината, която сте изплели в този клуб. 

Тодор Костадинов Батков, излез и веднъж в живота си говори като мъж истината и само истината. Кой си ти в Левски, кой-кого е в Левски!?

П.С: Кога журналистиката в България ще започне да действа като такава и да задава истински и неудобни въпроси на правилните хора!?

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки