Буш поиска титла за ЦСКА и участие в ШЛ

Румънецът отрече, че "армейците" са имали интерес към брат му Лоренцо

Буш поиска титла за ЦСКА и участие в ШЛ

Искам са спечеля титлата с ЦСКА. Това заяви футболистът на „червените“ Серджиу Буш пред клубната телевизия.

„Най-хубавото за отбора и за феновете ще е, ако се класираме за Шампионската лига. Сигурен съм, че можем да постигнем тази цел, стига да продължим да играем, както досега“, каза Буш.

Нападателят разкри, че преди да се присъедини към „армейците“ се е посъветвал с Еуген Трика, който се подвизава на „Българска армия“ в периода 2006-2007 г.

„Той ми беше съотборник, а след това треньор в Клуж. Той ми каза, че идването ми в ЦСКА ще е голяма крачка за мен. Потърсих мнението и на Пакурар, който също е играл тук. Той ми каза, че ЦСКА е имал проблеми миналата година, но сега всичко е наред“, призна още Буш.

Румънецът се надява скоро да облече и националната фланелка.

„ЦСКА е голямо име в Европа и най-големият отбор в България. Ако продължа да играя добре, съм сигурен, че скоро ще получа повиквателна. Всичко зависи от мен. Мотивацията да играеш за националния отбор на страната си е най-голямата“, коментира Буш.

Той отрече спекулациите, че ЦСКА е отправил оферта за брат му Лоренцо.

„Видях публикации във вестниците, говорих с него, но той не е получавал конкретно предложение. Ако все пак заиграя с брат си, ще бъде чудесно, защото винаги ми е бил подкрепа“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки