Хасково нокаутира Банско с 3:0 в локвите на Ямача (ВИДЕО)

Първа победа за Емил Велев начело на Хасково от трети опит

Хасково нокаутира Банско с 3:0 в локвите на Ямача (ВИДЕО)
Хасково записа първата си победа от 24 септември насам и би на Ямача отбора на Банско с 3:0 в първи осминафинален мач за Купата на България. Това бе първа победа за Емил Велев начело на Хасково в третия му мач, а тимът не бе побеждавал от предишния мач за Купата, когато би с 3:1 в Симитли.

Двубоят се игра при непрестанен дъжд на терен, който не приличаше на нищо, а едва 80-ина фенове се престрашиха да гледат на живо под козирката на стадиона.

Резултатът бе открит още в 9 минута с гол на Атанас Чепилов. Само четири минути по-късно Димитър Алексиев удвои след чудесно центриране на Дончо Атанасов. Третото попадение падна в 63 минута, когато за класическия резултат се разписа Джихат Кямил.

Момчетата на треньора Емил Велев играха надъхано и направиха куп атаки към вратата на противника въпреки разкаляния терен. Банскалии имаха своите шансове, но късметът не беше на тяхна страна и веднъж гредата спаси вратата на Боян Пейков.

През второто полувреме пък точно пред вратата на Пейков се образува огромна локва, която играеше ролята на краен защитник и на няколко пъти пресече пасове на гостите при опасни техни атаки.

Реваншът е на 3 декември в Банско. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки