В Дунав и в Локомотив (ГО) нащрек за реванша

"Мисля, че играхме добре", сподели Веселин Великов

В Дунав и в Локомотив (ГО) нащрек за реванша

Пестеливи коментари за първия мач помежду си от 1/8-финалната фаза на турнира за Купата на България направиха треньорите на "Дунав" Веселин Великов и на "Локомотив" ГО Сашо Ангелов.

Както вече съобщихме двата отбора завършиха 1:1. Георги Чакъров откри за гостите на стадион "Локомотив" в Горна Оряховица в 44-та минута, а изравнителното попадение се получи след рикошет при удар на Денислав Мицаков, прехвърлил русенския вратар Радосвет Христов. Реваншът е на 3 декември в Русе.

"Мисля, че играхме добре. Вместо да си решим мача по-рано обаче, в края се получи нелеп автогол. Все пак това е добър турнирен резултат, но развоят трябва да ни напомня да не се отпускаме за реванша", сподели Веселин Великов.

"Ние гледаме на двата мача като на две полувремена. Свърши първото полувреме, а второто е на 3 декември. Предвид това, че имаме сериозен мач за "Б" група, дадох шанс на някои момчета през първото полувреме, които са с по-малка игрова практика. След това пуснах и някои, които играят по-редовно. Смятам, че стана здрав мач. И двата отбора имаха своите положения", коментира старши треньорът на втородивизионния "Локомотив" ГО Сашо Ангелов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки