Сензациите в пресата днес: Левски търси 8 нови играчи

„Остри езици” отказали Любо Пенев от изслушване на Изпълкома

Сензациите в пресата днес: Левски търси 8 нови играчи

Сензациите в пресата на 31 октомври 2014г.:

„Труд”: Левски търси 8 нови играчи

Бесът в „Левски" от безхаберието на маса футболисти вече е тотален след новата лавина срам при 0:2 с „Монтана" в сряда. Планът за лечението включва търсенето на 8 нови играчи.

Димитър Димитров, който трябва да стане треньор от 1 януари, е „за" пре­делно масова чистка. Спортният ди­ректор Георги Иванов-Гонзо вече кло­ни към мнението на Херо.

Бургазлията дори мечтае раздяла с всичките 7 чужденци. Операцията оба­че изисква сериозни средства за неу­стойки - шестцифрена сума в евро. Ос­вен това „Левски" кажи-речи всеки полусезон напоследък сменя по 10-15 футболисти. И още не успява да доизплати обезщетенията за раздели от август 2013-а. Херо и Гонзо ще реша­ват заедно, в съдружие с висшето ръ­ководство на клуба, разбира се.

Херо предложи нови за 8 поста, пре­димно от втора холандска дивизия. За някои позиции треньорът представи по 2-3 кандидатури. Доста от тях са одо­брени, като (почти) всички са без трансферни суми. Следващата седми­ца Херо отново ще ходи да гледа мачо­ве (в Холандия и франция) с цел под­бор на нови играчи.

„Левски" дири вратар, десен защит­ник, централни бранители, вътрешен халф, крила, „десетка". Колко точно ще вземе е въпрос и на представяне на настоящите футболисти до края на се­зона, и на късмет в селекцията, и на преговори, и на капитал в (полу)празната каса

„Меридиан мач”: „Остри езици” отказали Любо от изслушване

Любослав Пе­нев не е дал своя отчет пред Изпъл­кома на БФС заради „острите езици" на някои от шефовете на родния футбол, научи „Меридиан Мач". По принцип се очакваше нацио­налният селекцио­нер да присъства на сбирката, състояла се във вторник, като очи в очи с членове­те на Изпълкома да коментират пробле­мите в тима, както и да се опитат да на­мерят решението им. Няколко дни по-рано обаче Ел Голеадор се е видял с президента на БФС Борислав Михайлов, като селекцио­нерът е пожелал да даде отчета си пред него, защото на заседанието на Изпъл­кома може да бъде горещо и да се стиг­не до неприятни размени на приказ­ки.

Не е тайна, че дос­та от членовете на футболното ни по­литбюро не искаха Любо да остава на­чело на България след загубите от Хърватска и Норве­гия. И най-големият проблем не са толкова пораженията, колкото трагичната игра на нашите. Най-критични към Пенев са президен­тът на Славия Вен­цеслав Стефанов, който обаче не при­съства на заседание­то, както и Йордан Лечков, Кирил Домусчиев и Емил Костадинов.

Във вторник Любо Пенев получи втори и последен шанс, като Борислав Ми­хайлов заяви, че ня­кой трябва да носи отговорност за ре­зултатите на нацио­налния тим.

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки