Джерард като Лампард: Напускам Ливърпул, ако не получа нов договор

Капитанът на "червените" каза, че няма желание да спира с футбола и може да си потърси нов отобр през лятото

Джерард като Лампард: Напускам Ливърпул, ако не получа нов договор

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард каза, че може да напусне "Анфийлд" в края на сезона, ако не получи предложение за нов договор. Джерард допълни, че няма да спира с футбола след края на сезона и може да си търси нов отобр.

Ситуацията с Ливърпул и Джерард напомня на тази с Челси и Франк Лампард, който през лятото напусна "сините" от Лондон точно защото не получи нов договор. Дългогодишният полузащитник на лондончани сега се подвизава във Висшата лига в цветовете на Манчестър Сити.

"Мога да мисля само за този сезон, защото договорът ми е до май месец", сподели 34-годишният Стиви Джи в интервю за "Дейли Мейл".

"Както са нещата за момента, аз съм тук до края на сезона и искам да се представим възможно най-силно. Със сигурност няма да спирам с футбола през лятото. Ако не ми предложат нов договор, напускам Ливърпул", заяви той.

Джерард постъпва в академията на мърсисайдци на деветгодишна възраст. До момента има почти 700 мача за първия тим на ливърпулци. От началото на сезона не е изпуснал нито един мач на "червените" от началото на сезона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки