Пашев преди Хасково: Не очаквам провокации от страна на Емил Велев

Ще направи всичко, за да вземем трите точки, каза още помощник-треньорът на Локо (Пд)

Пашев преди Хасково: Не очаквам провокации от страна на Емил Велев

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив петър Пашев даде днес традиционната си пресконференция, на която основната тема беше предстоящия мач срещу Хасково. Двубоят от 14-ия кръг на „А” група е в неделя от 14,30 часа на Лаута.

"Предстои ни мач, в който ще направим всичко възможно да играем добре и да спечелим. Определено няма да ни е леко, имайки предвид и метеорологичните условия, които неизбежно ще съпътстват срещата. Но ние сме задължени да вземем трите точки", каза Пашев.

"Не бих казал, че има кой знае какво настроение в нашия отбор след мача с Ботев. Няма нито еуфория, нито драми. Момчетата се готвят нормално и всички действия и мисли са съсредоточени за мача с Хасково".

"Засега от състава отпада единствено наказаният Ангел Грънчов. Имаме двама футболисти, които се оплакваха от контузии, но от утре те ще се включат пълноценно към тренировката на отбора".

"Нормално е да сме малко разочаровани от мача с Ботев, защото изпуснахме победата в самия край, но във футбола стават такива неща. По-хубавото и радващото е, че играхме добре и допринесохме за доброто настроение на хората по трибуните и тези пред телевизорите".

"Не очаквам провокации от страна на Емил Велев. И преди сме излизали срещу отбор, който той води. Така беше в мача срещу Локо (Сф), когато Стефан Генов бе начело на Локомотив Пловдив, а аз и Христо Колев му помагахме. Велев е възпитан човек и е професионалист, освен това той няма за първи път да гостува на Лаута".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки