Тръстът "Синя България" потвърди съвместната пресконференция с Батков

Двете страни ще говорят във вторник от 14:30 ч на "Герена"

Тръстът "Синя България" потвърди съвместната пресконференция с Батков

Тръст „Синя България” информира, че във вторник, 11 ноември 2014 г., от 14:30 ч. на „Герена” ще се състои съвместна пресконференция с мажоритарния собственик на Левски Тодор Батков по повод влизането на тръста в управлението на клуба.

Novsport.com припомня:

Собственикът на Левски Тодор Батков се договори миналата седмица с тръста до края на годината да им бъдат прехвърлени 15% от акциите на клуба.
 
"Тодор Батков ще даде специална пресконференция във вторник на "Герена", където ще даде всички подробности. Разговаряхме най-вече по четири точки, като ще има вдигане на уставния капитал и тогава тръстът ще може да получи 15% от акциите. Ще има нов Управителен съвет към декември, като се очаква човек от НКП и човек от тръста да влязат, за да не бъде управлявано еднолично от Батков. Това ще бъде гарант, че всичко ще бъде прозрачно", коментира председателят на "Синя България" Васил Колев. 
 
Левски ще проведе Общо събрание между 15 и 20 декември. Очаква се на него да се увеличи капитала на дружеството. По този начин ще се увеличи дялът на мажоритарния собственик и ще отпаднат задълженията, които Левски има към Тодор Батков. 


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки