Тръст "Синя България" разкритикува Левски за отношението към съвместната пресконференция с Батков

Сдружението нарече "бодряшки" изнесените от Баждеков приходи и напомни, че "разходите на клуба са 7 (седем) пъти по-големи, дълговете растат, заплатите се бавят, а като резултат липсват и спортните постижения"

Тръст "Синя България" разкритикува Левски за отношението към съвместната пресконференция с Батков
Тръстът на привържениците на Левски „Синя България” излезе с позиция относно проведената съвместна пресконференция с мажоритарния акционер на клуба Тодор Батков. В нея сдружението с нестопанска цел изразява разочарованието си от отношението на ПФК Левски към събитието, чиято основна тема беше предоставянето на акции на привържениците и влизането им в оперативното управление на клуба.
 
Ето позицията на тръста, която Novsport.com публикува без редакторска намеса:
 
 
Същевременно Тръст „Синя България” поздравява ПФК Левски за изнесените бодряшки резултати за събраните приходи през 2014 г., но учтиво напомня, че разходите на клуба са 7 (седем) пъти по-големи, дълговете растат, заплатите се бавят, а като резултат липсват и спортните постижения.
 

В заключение бихме искали да кажем, че първата от основните цели на Тръст „Синя България”, записани в устава на сдружението, е да подкрепя балансирани, конструктивни и здрави отношения между клуба и неговите привърженици. Надяваме се в ПФК Левски да ни отвърнат със същото и да не забравят, че феновете винаги са прави. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки