Клип за Кобрата и в метрото

Инициативата е на Сто­личната община, която така ще изрази своята подкрепа за българската звезда в бит­ката му за световната титла на Международната боксо­ва федерация

Клип за Кобрата и в метрото

Видеоклип за Кубрат Пу­лев от вчера се излъчва на екраните в столичното ме­тро и ще подгрява феновете на Кобрата през целия ден преди боя му с Владимир Кличко днес.

Инициативата е на Сто­личната община, която така ще изрази своята подкрепа за българската звезда в бит­ката му за световната титла на Международната боксо­ва федерация.

„Кубрат, София се гордее с теб!", написа вчера и пред­седателят на Столичния об­щински съвет Елен Герджиков на ремаркето на боксьо­ра, което е поставено до На­ционалния стадион „Васил Левски".

Подписи поставиха и дру­ги негови колеги общинари, както и зам.-кметът с ресор култура Тодор Чобанов, които също изразиха под­крепа за Кобрата.

Терджиков припомни, че София е избрана за евро­пейска столица на спорта за 2018 г. Организационният комитет на европейската инициатива, на която столи­цата ни ще е домакин, също подкрепя българския шампион.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки