В понеделник стартира кампания „Тренирай футбол с Нефтохимик“

„Приятно сме изненадани от реакцията на децата”, сподели директорът на ДЮШ Костадин Джамбазов

В понеделник стартира кампания „Тренирай футбол с Нефтохимик“
Като част от стратегията за развитие на ФК Нефтохимик Бургас 1962, от понеделник стартира кампания „Тренирай футбол с Нефтохимик“.

За периода на кампанията, треньорите от ДЮШ на клуба ще посетят бургаските училища и ще запознаят децата от началните класове с историята и успехите на клуба, условията за тренировки и как да станат част от голямото семейство на най-успешния футболен клуб в града.

Първите три училища, които вече станаха част от кампанията са СОУ “Йордан Йовков” , СОУ “Добри Чинтулов” и СОУ” Климент Охридски” в ж.к.”Изгрев”. Малките ученици останаха приятно изненадани от посещението, от демонстративната тренировка, която проведоха с треньорите от школата и от подаръците, които получиха . Някои от тях показаха завидни познания на тема Нефтохимик, което още веднъж доказва, че клуба е много популярен в града.

„Освен футбола, учението е от голямо значение за тази възраст и подаръците бяха насочени именно в тази посока – тетрадки с логото на Нефтохимик, на които децата да упражняват своите писмени умения. Приятно сме изненадани от реакцията на децата. Това, което видяхме днес ни мотивира да продължим да работим правилно”, сподели пред клубния сайт директорът на ДЮШ Костадин Джамбазов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки