Португалия излъга Аржентина в края, Роналдо и Меси с по едно полувреме на „Олд Трафорд” (ВИДЕО+СНИМКИ)

Рафаел Гереро донесе победата за тима на Фернандо Сантос

Португалия излъга Аржентина в края, Роналдо и Меси с по едно полувреме на „Олд Трафорд” (ВИДЕО+СНИМКИ)
Португалия победи Аржентина с минималното 1:0 в контрола, играна на „Олд Трафорд”. Изключително очакваната битка между Кристиано Роналдо и Лионел Меси не се състоя, като и двамата останаха на терена само през първото полувреме и не показаха голяма част от блясъка си.

Единственото попадение за Португалия отбеляза младежкият национал Рафаел Герейро в добавеното време на двубоя.

Анхел Ди Мария можеше да открие резултата още в петата минута, но ударът му от границата на наказателното поле мина на сантиметри покрай дясната греда. Шест по-късно Меси остана очи в очи с Бето, но от малък ъгъл стреля много неточно.



Няколко инцидента белязаха първата част. Първо – Нани влезе доста остро в краката на Ди Мария, но аржентинецът успя да продължи. Малко преди края на полувремето Роналдо изрита доста неприятно Лукаш Билия, но и бранителят на „Гаучосите” се вдигна и продължи.





Най-доброто положение за Португалия пропусна Кристиано Роналдо. Нападателят на Реал (Мадрид) получи топката в наказателното поле, повъртя се, докато намери място за изстрел, след което стреля много неточно.

Феновете, които останаха разочаровани при началото на второто полувреме, след като видяха, че на терена не излизат мегазвездите Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Двамата бяха замени на почивката и дори и лекият заряд на двубоя изчезна с тях.



Единственото по-сериозно положение през вторите 45 минути беше един удар на Ди Мария от границата на наказателното поле, който Бето спаси без проблеми, докато не дойде добавеното време.

Появилият се като резерва Рафаел Герейро успя да влезе в полезрението на камерите, след като донесе успеха на своята Португалия в самия край на срещата. Куарешма центрира в наказателното поле и Герейро с красив плонж заби топката с глава в мрежата зад Гузман.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки