Юнес Бенжелун работи здраво с жената на шефа

Френският защитник на Локомотив (Пд) Юнес Бенжелун се забърка в гореща афера с жената на шефа си. Играчът, който неотдавна сподели пред медиите, че иска да играе ролята на любовник в чалга клипове, сбъдна мечтата си

Юнес Бенжелун работи здраво с жената на шефа

Френският защитник на Локомотив (Пд) Юнес Бенжелун се забърка в гореща афера с жената на шефа си. Играчът, който неотдавна сподели пред медиите, че иска да играе ролята на любовник в чалга клипове, сбъдна мечтата си. Атлетичният тъмнокож футболист е герой във видеото към най-новата песен на Емилия, която по всяка вероятност ще носи многозначителното заглавие "Двойно".

Парчето е бързо и динамично, с типичното модерно звучене, което се налага на музикалния пазар. Видеоклипът пък се очертава да бъде най-провокативният в кариерата на изпълнителката до момента.

В него сексапилната фолк гърла сменя няколко визии, сред които ултра секси мини рокля и тигров сет. Естествено, това не е всичко. Ще видим певицата и чисто гола, само по бодиарт, а компания ще й правят няколко мъже, сред които и Бенжелун, които играе в отбора на Коко Динев.

Като една истинска тигрица Емилия ще пее на мъжагите "Двойно давам ти, тройно искаш ли?", а те ще й се подчиняват като питомни зайчета, излежавайки се на сатенените чаршафи.

Очаква се видеото на "Двойно" да бъде факт на 17-ти януари.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки