ЦСКА почти загуби Платини за дербито

Ибрахима Гай надъхва "червените" преди мача с Лудогорец

ЦСКА почти загуби Платини за дербито

Самолетните неволи на Луис Соарес-Платини нямаха край и в петъчния ден. Отнякъде националът на Кабо Верде се оба­ди, че не може да при­стигне до петък на обяд и си е взел билет чак за 20,30 ч. Треньорът Стой­чо Младенов остана не­приятно изненадан от непредвиденото забавяне, тъй като крилото трябва­ше да започне като титу­ляр срещу „Лудогорец", пише в. „Труд”.

До снощи нямаше ин­формация дали Платини хванал нужния са­молет за София, но при всички положения би влязъл в мача без трени­ровка в последните два дни. Соарес бе с нацио­налния отбор на родина­та си при гостуването на Кабо Верде за Купата на африканските нации в твието му оз­начава шанс за Антон Карачанаков, който напоследък остана резер­ва и е използ­ван като злат­на резерва.

Футболи­стите на ЦСКА избра­ха комедията „От глупав по-глупав" за надъхване преди дербито с „Лудогорец". Тради­цията в тима е да се ходи на кино, край­ната дума винаги имат играчите. Треньорите само по­твърждават общия из­бор.

„Много исках да дойда на мача, но имам бизнес дела в Сенегал - каза пред клубната телевизия на ЦСКА любимецът на Сектор „Г" Ибрахима Гай, който прекрати кариера­та си миналия сезон. -Със сигурност догодина поне веднъж ще дойде на „Българска армия". Вяр­вам, че ЦСКА ще победи, защото Стойчо Младе­нов е много добър тре­ньор. В дербито с „Лев­ски" вече няма заряд. ЦСКА е много по-силен.

А наказаният ексцен­тричен хърватин Тончи Кукоч пусна поредния си победоносен призив от фейсбук към феновете и отбора.

Всички в ЦСКА получи­ха по една заплата ден преди дербито. Няма за­вишени премии. Отборът трябва да получи по 2000 лв. при триумф.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки