Никола Спасов: Ние доминирахме, те излязоха с четири бека

„Както стана 0:3, така можеше и 3:0 да е до 15-ата минута в наша пола”

Никола Спасов: Ние доминирахме, те излязоха с четири бека
„В крайна сметка наистина червеният картон ни повлия, при всички положения.”

Така наставникът на Черно море Никола Спасов коментира домакинското поражение с 0:3 от Литекс в мач от XVI кръг на „А” група. „Моряците” играха с човек по-малко почти през цялото второ полувреме, след като Александър Александров бе изгонен с директен картон още в 55-ата минута. „Оранжевите” пък взеха своето, след като вкараха два пъти в последните секунди на двубоя чрез Данило Асприля (89’) и резервата Кирил Десподов (90+2'). 

„Лошото е, че не можахме да отбележим гол много по-рано. Мисля, че доминирахме през цялото време и играхме добър футбол. Стремяхме се към гола дори, когато останахме с 10 души. Естсетвено ни повлия численото неравенство, но ние пропуснахме да отбележим. Както стана 0:3, така можеше и 3:0 да е до 15-ата минута в наша пола”, допълни той в ефира на Диема.

„Единствено не съм доволен от попаденията, които допуснахме, но не мога да не бъда доволен от старанието и себераздаването. Просто днес не ни се получи. Има и такива мачове, но за съжаление се падна един от тях точно днес, срещу един силен съперник. Иначе бяхме готови и можеше да вземем трите точки.”

За прибраната игра на Литекс:

„Да, те играха дефанзивно, все пак излязоха с 4 бека. Бях изненадан от това, но проблемът ни бе, че много време играхме с човек по-малко и вече, когато всички наши футболисти бяха в тяхната половина, тогава ни надиграха на контраатака с реални ситуации. В останалите моменти обаче ние си бяхме сами виновни за начина, по който си изпуснахме ситуациите. В ниакакъв случай не мога да кажа, че са ни надиграли Литекс. Резултатът обаче е такъв и няма какво повече да кажа.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки