Дерменджиев: Това не беше спектакъл, а ограничен футбол (+ВИДЕО)

Изобщо не съм мислил за равен мач, подчерта наставникът на шампионите след 1:1 с ЦСКА

Дерменджиев: Това не беше спектакъл, а ограничен футбол (+ВИДЕО)
Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев смята, че дербито с ЦСКА на „Армията” (1:1) се е превърнало в битка, която е намалила до голяма степен качеството на показания футбол.

„Не мога да кажа, че това е спектакъл. Един ограничен футбол, разпокъсана игра постоянно. Един мач на нерви, така бих казал. Футболните стойности на тоя мач не бяха кой знае какви. Мач на много борба, единоборства, сблъсъци, нерви. Има още изключително много мачове, имаме да играем още два пъти срещу ЦСКА и не мисля, че този мач решава нещо. Разликата от 5 точки се запазва”, заяви Георги Дерменджиев след равенството в Борисовата градина.

Специалистът не пожела да дава оценка за решенията на рефера Таско Тасков, но призна, че отсъствието на по един играч от двата тима за червен картон е повлияло на срещата.

„Винаги когато има изгонен човек се променя тактиката, това оказа влияние, но така се получи и ние трябваше да реагираме, видяхте, че и изравнихме. Така е преценил съдията, така е видял, вдигнал е картоните. Аз не мога да го виня, не мога да кажа имало ли ги е, нямало ли ги е, бях далече. Наруши се футболното без двама човека, не казвам, че футболистите не са виновни и не е трябвало да бъдат изгонени”.

Дерменджиев подчерта, че не е мислил за една точка и до последно е искал да спечели дербито с лидера.

„Изобщо не съм мислил за равен мач. Хамза игра ттиуляр защото е по-пъргав и може да влиза в единоборства. Безяк го нямаше и направих смяна той да тормози защитниците на ЦСКА”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки