Ангел Стойков: Безобразно съдийство

Наставникът на дебютантите в професионалния футбол имаше сериозни претенции към съдийството в мача с Локомотив (ГО)

Ангел Стойков: Безобразно съдийство

Отборът на ПФК Бургас загуби гостуването си на Локомотив (Горна Оряховица) с 1:2. Двубоят бе от XIV кръг на „Б” група. През по-голямата част от мач бургазлии играха с човек по-малко, след като в 25-ата минута Слави Костенски получи червен картон.

„Първо искам да благодаря на момчетата за себераздаването. Показаха изключително мъжка игра. На тежкия и разкалян терен, повече от час с човек по-малко, всички играха отлично. Поведоха ни, но и с 10 човека не се предадохме. Ударихме греда, успяхме да изравним, а имахме възможности и за втори гол, с който да спечелим мача. За съжаление, в последната секунда допуснахме попадение в нашата врата, но и това се случва. С показаното в този двубой и в предишния – с Локомотив (Мездра) – убеден съм, че нещата ще дойдат по местата си и резултатите няма да закъснеят. Това е пътят, това е начинът, по който трябва да изглеждаме”, заяви треньорът на ПФК Бургас Ангел Стойков. 

Наставникът на дебютантите в професионалния футбол имаше сериозни претенции към съдийството в мача с Локомотив (ГО). Главен рефер бе Георги Димитров, с помощници Георги Минев и Иван Станев – всички от София. „Не обичам да коментирам арбитрите, но този път няма как да не го направя. Безобразно съдийство. Не искам да употребявам силни думи, но ръководенето на срещата, най-меко казано, бе абсолютна подигравка с нашия отбор. Гониш, незнайно защо, наш футболист още в 25-ата минута. Дори привържениците на домакините недоумяваха защо на Слави Костенски бе показан червен картон. После има брутално влизане в краката на Миро Радев - с бутоните напред. Не знам как не получи изключително тежка контузия. Съдията дори фаул не отсъди. Имаше и още много други тънки моменти, при които нашият отбор бе ощетен. Категорично мога да заявя, че реферите не се справиха с мача. Ръководенето на двубоя бе под всякаква критика”, коментира Ангел Стойков. 

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки