Ливърпул каца в България във вторник следобед, няма да тренира на "Васил Левски"

"Червените" без официална тренировка преди мача, но Брендън Роджърс ще проведе възстановителна тренировка на "Герена" в четвъртък

Ливърпул каца в България във вторник следобед, няма да тренира на "Васил Левски"
Ягоди, къпини и бо­ровинки поиска в съблекалнята си Ливърпул за след ма­ча с „Лудогорец" от Шампионската лига в сряда. Отделно британците са поръчали пици и хам­бургери, като това озна­чава, че ще вечерят на стадион „Васил Левски" веднага след последния съдийски сигнал, пише „24 часа”.

Митичният английски тим ще остане в София вечерта след мача, като за че­твъртък има записана тренировка за стадион „Георги Аспарухов". Занимание няма да има преди двубоя, след като отборът пристига във вторник в късния следо­бед, като заниманието ще бъде на клубната му база край Ливърпул, а след това ще се натова­ри на чартъра за София.

Брендън Роджърс е сметнал, че опознаване на терена на  „Васил Левски" не му е нужно. Той единствено ще се появи за задължителна­та пресконференция. Шеф на делегацията на англичаните ще е леген­дата Кени Далглиш.

Вече върви подготовката за последния дома­кински мач на Лудогорец от групите в Шам­пионската лига. Работи парното на терена, за да не замръзне тревата.

От вторник ще се бло­кира паркирането око­ло националния ста­дион, като простран­ството около него от­давна е превърнато в единствения безплатен паркинг в центъра на София. Градският транспорт също ще работи до по-късно в деня на мача, за да може хората да се приберат.

Все още има около 3000 билета, които не са купени за мача и могат да бъдат намерени на касите на „Васил Лев­ски". Има такива и на доста хубави места. Очаква се стадионът да се напълни за мача.

Срещата е сблъсък за място в евротурнирите през пролетта. Победа на един от двата отбора му гарантира излизане­то от групата.

В последния си мач Лудогорец гостува на мегафаворита Реал в Мадрид, докато Ли­върпул има домакин­ство на швейцарския Базел. 

ТОВА БОЛИ! Евертън спря Ливърпул за титлата (ВИДЕО)

"Гудисън" видя отново триумф над червените след 14 г.

Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки