Сензациите в пресата днес: „Газпром” пак е близо до Левски

И още: Лудогорец стяга ударна селекция, Лацио пак се сети за Десподов

Сензациите в пресата днес: „Газпром” пак е близо до Левски

Сензациите в пресата днес, 25 ноември 2014г.:

„Тема спорт”: „Газпром” пак е близо до Левски

Нова светлина в тунела относно генерален голям спон­сор видяха на "Герена" вчера.

"Газпром" очаква началото на строителството на "Южен поток" в началото на декември, със закъснение от един месец". Това съобщи Вла­димир Марков, член на Упра­вителния съвет на "Газпром" и ръководител на отдела за ра­бота с органите на властта, цитиран от агенция ТАСС и БГНЕС.

Това означава, че сините вероятно ще дочакат послед­ния подпис от енергийния ги­гант. Преговорите, които се проточват вече две години, трябва да завършат около Но­ва година. В началото на ноември "Газпром" съобщи, че морският участък на "Южен поток" е във висока степен на готовност за начало на стро­ителството. Завършен е ета­път на технологично проектиране.

Преди парламентарните избори босът на Левски Тодор Батков намекна, че и за стра­ната ни, и за Левски е много важно този проект да стар­тира. Немаловажна подроб­ност извън генералното спон­сорство е, че проектът в Бъл­гария се консултира юридиче­ски от адвокатската канто­ра "Батков, Стоев, Ботев и Ко". Това означава и приходи за шефа на сините извън кон­тракта между "Газпром" и Левски.

Планът на сините включва освен сума от около 3 милио­на евро на година и още около милион за името на спортния комплекс на "Герена". След ка­то сектор А бъде построен, стадионът ще си остане "Ге­орги Аспарухов", но целият парк ще съдържа "Газпром" в името. Тези параметри бяха уточнени на среща между То­дор Батков и Иво Тонев в цен­тралата на компанията лич­но с президента Алексей Милер.

„Меридиан мач”: Лудогорец стяга ударна селекция


Лудогорец стяга мащабна се­лекция, с която да гони тит­лата напролет и нов пробив в групите на Шампионската лига през следващия се­зон. „Меридиан Мач" научи, че за целта „орлите" ще привле­кат 4 или 5 нови фут­болисти. Те ще са чужденци, които ве­че са били наблюдавани от спортния ди­ректор Методи Томанов.

Както е извест­но, легендата на ЦСКА бе месец и половина из цяла Европа, където тър­сеше подходящите за целта футболис­ти. Техните имена вече са набелязани и до дни ще започ­нат преговорите. За повечето от въпрос­ните играчи ще бъдат платени и транс­ферни суми.
Любопитно е, че ударната селекция ще бъде осъществе­на, дори и Лудого­рец да отпадне от Европа.

"Тема спорт": Лудогорец глобява двама


Ръководството на Лудогорец обмисля сериозни санкции за Върджил Мисиджан и Фабио Еспиньо, разбра "Тема Спорт". Първият получи директен червен картон срещу ЦСКА за нарушение срещу Апостол Попов, докато португалецът отправи няколко неприлични жеста към Стойчо Младенов и екипа му. Поведението на двамата не е било прието никак добре по високите етажи на клуба. Така, освен че те ще бъдат глобени по параграфите, фиксирани в клубния правилник, Мисиджан и Еспиньо може да получат и други наказания. Очаква се ръководството да реши как да процедира след мача с Ливърпул в сряда. Със сигурност холандецът Мисиджан ще трябва сам да плати глобата си от БфС за червения картон, както е по правилник. На този етап не е ясно дали Еспиньо ще получи наказание от централата, но ако това се случи, то и той ще трябва да извади пари от собствения си джоб. Припомняме, че след дербито с Левски на „Герена" капитанът Светослав Дяков отнесе сериозна санкция от клуба заради това, че наплю Борислав Стойчев.

„Меридиан мач”: Лацио пак се сети за Десподов


Навършилият пъл­нолетие на 11 ноемв­ри нападател на Ли­текс Кирил Десподов може да сбъдне меч­тата си за трансфер по Коледа. По инфор­мация на „Меридиан Мач" представители на италианския Лацио ще пристигнат в Со­фия за мача между Левски и „оранжеви­те" в края на седмица­та. Една от целите на „орлите", които искат да ловуват млади та­ланти, е именно про­дуктът на ловешката академия.

Интересното е, че през август се комен­тираше, че от Лацио дори вече са се споразумели за трансфер на нападателя от зи­мата. Информацията не бе потвърдена и договор със сигур­ност не е подписван. Римляните обаче са в група от още няколко популярни в Европа клубове, чиито скаути следят развитието на Десподов. Като цяло той е считан за един от най-обещаващите български футболис­ти въобще.
 
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

Пьотровски хвали Неделев след успеха

Капитанът на Лудогорец вкара на ЦСКА 1948

Дерменджиев: Това е пореден ценен трофей за Лудогорец

Треньорът на "орлите" не скри радостта си след спечелената Суперкупа на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки