Спортното министерство и Лудогорец отново раздават безплатни билети на ученици за Младежката шампионска лига

Последният мач в групата е срещу Ливърпул в сряда от 16:00 на "Герена"

Спортното министерство и Лудогорец отново раздават безплатни билети на ученици за Младежката шампионска лига

Министерство на младежта и спорта и Лудогорец предоставят билети за мача с Ливърпул на 6 000 ученици от 50 столични училища и домове за деца, лишени от родителска грижа. Децата ще могат да гледат последния мач на разградчани от тазгодишното издание на UEFA Youth League. Срещата ще се състои на 26 ноември (сряда) от 16,00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Един срещу друг ще се изправят младежите до 19 години на Лудогорец и Ливърпул. Първият домакински мач на младежкия тим на "зелените" се проведе на 1 октомври срещу Реал (Мадрид). Тогава на трибуните на стадион "Георги Аспарухов" имаше повече от 4000 зрители, а 2500 бяха организирани от ММС. За втория двубой пред родна публика, на 22 октомври, срещу Базел, ММС и ръководството на Лудогорец подариха 6500 билета на ученици от София.

За последния мач с Ливърпул ръководството на министерството продължава с политиката си да организира подкрепа за първото участие на български отбор в Младежката шампионска лига. Целта на ММС e възможно най-много деца да се докоснат до футбола и спорта и да се мотивират да бъдат физически активни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки