Левски търси защитници във Франция

"Сините" наблюдават и холандски нападатели

Левски търси защитници във Франция

Георги Иванов и бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров са набелязали крайни защитници, подвизавали се във френските Лига 1 и Лига 2. Бековете са свободни агенти, като са със сериозни визитки и са минали през отбори от топ 10 на Първа дивизия, пише „7 дни спорт". Гонзо и Херо чакат да минат всички мачове до края на полусезона, за да започнат сериозни разговори с набелязаните футболисти.

Силният дует на „Герена“ вече е наясно кои защитници ще им свършат най-добра работа след Нова година. Херо имаше и сериозен набор от набелязани играчи в Холандия, но там бургазлията наблегна в търсенето на офанзивни футболисти. Гонзо също се опита да намери така нужния нападател за „сините" в течение на сезона и прекара на проби половин дузина голаджии. Гийон Фернандес дори седна на преговори с Гонзо, но двамата не стигнаха до договорка.

Сега Иванов заедно с Херо ще убеждава набелязаните бранители, че съвместният им проект в Левски си струва и ще бъде успешен в пролетния дял на шампионата.

С победата над Ботев в „Коматево" „сините" поеха сериозна глътка въздух в борбата за топ 6 и Гонзо вече може да си позволи да отдели малко повече внимание на селекцията.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки