Ливърпул вади 50 милиона през януари в опит да спаси сезона

Петър Чех, Джаксън Мартинес и талант от Норич са тримата, които могат да акостират на "Анфийлд"

Ливърпул вади 50 милиона през януари в опит да спаси сезона
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс е набелязал трима играчи през зимния трансферен прозорец в опит да спаси сезона на „червените”. Мърсисайдци се намират на 12-ата позиция във Висшата лига с едва четири победи в 12 кръга.

Освен това, Ливърпул все още не си е осигурил излизането от групите в Шампионската лига. Тази вечер „червените” гостуват на българския шампион Лудогорец на „Васил Левски” в мач №5 от груповата фаза.

Набелязаните футболисти от Роджърс през зимата са трима, за които Ливърпул трябва да извади 47 милиона паунда. Вратарят на Челси Петър Чех, нападателят на Порто Джаксън Мартинес и Нейтън Редмънд от Норич е триото, хванало вниманието на Роджърс, пише Daily Star.

Чех бе изместен под рамката на вратата на „сините” от Тибо Куртоа и е много вероятно да напусне клуба още през зимата за сума около 7 млн. паунда. Джаксън Мартинес ще бъде най-трудната цел на Роджърс, тъй като от Порто искат 30 милиона паунда за колумбийската звезда. Мартинес е следен и от Арсенал.

Нейтън Редмънд е национал на Англия за отбора до 21 години. Младокът изгря, след като „канарчетата” изпаднаха в Чемпиъншип, като Норич иска за него 10 милиона паунда.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки