Гонзо: Един клуб постоянно плаче и му сменят и съдии, и дати на мачовете

Левски не може да е спонсор на БФС, притеснява ме назначението на Ивайло Стоянов, заяви треньорът на Левски

Гонзо: Един клуб постоянно плаче и му сменят и съдии, и дати на мачовете
"Явно пак лични интереси обслужват някои хора от футболния съюз. Левски не може да бъде спонсор на БФС и всеки кръг да има наказания, дори такива, които ги няма", обяви треньорът на Левски Георги Иванов, след като днес бе наказан от ДК да не води от пейката своя отбор срещу Литекс през уикенда.

"Аз моята вина си я признавам, наказанието ми е правилно и трябваше да го изтърпя, но в крайна сметка имаше още случаи, които ДК не ги разгледа, което прави моето наказание малко смешно. На ЦСКА треньорите, които влязоха вътре на терена, имаше на Ешпиньо, също защитник на Ботев дръпна флагчето на съдията, това не знам дали е описано", коментира наказанието си Иванов.

"Левски не може да бъде спонсор на БФС и всеки кръг да има наказания, дори такива, които ги няма. Сега си говорихме с фенклуба, че Левски е глобен за някаква бомба, при положение, че няма такава ситуация. Съдиите също по някакъв начин вредят на Левски и много се надявам Ивайло Стоянов да свири както трябва, а не след мача пак да си говорим за съдийски грешки", допълни той.

"Виждаме, че един клуб постоянно плаче и му сменят и съдии, и дати на мачовете. Аз не искам Левски да се превръща в някакъв клуб, който постоянно реве по медиите. Искам правилата да бъдат за всички. Левски не се притеснява от никой и ако трябва, ще воюваме с всеки един", каза още Гонзо. "Притеснява ме назначението на Ивайло Стоянов", завърши наставникът на "сините". 

Гонзо днес присъства на откриването на паметна плоча на 100 метра от първия стадион на клуба и поздрави феновете на инициативата. "Нашите фенове са показали, че имат доста сериозни инициативи. Неслучайно преди 6 месеца направиха юбилея, който беше едно грандиозно шоу. Радвам се, че има хора, които следват тази велика идея - Левски. Смятам, че това е нещо много голямо за нашия клуб. Това е едно признание към целия клуб", сподели той.

 
Кордоба и Ван дер Каап отново в групата на Левски

Фабио Лима също ще е на линия за мача с Берое

Убиецът на Ферарио Спасов е летял с 165 км/ч

Футболният специалист загина на място след като беше ударен

Белчев умува атаката на ЦСКА за Арда

Специалистът избира между Данило Асприля и Фернандо Каранга за върха на нападението

Черно море затваря редовния сезон с битка в Благоевград

Пирин посреща "моряците" от 15:15ч.

Левски ще прекъсва кошмарната серия срещу Берое

"Сините" се целят единствено към трите точки

Лудогорец с наглед лесна задача срещу Хебър в Пазарджик

Срещата е от 17:45ч.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски (ВИДЕО)

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен (ВИДЕО)

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия (ВИДЕО)

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки