Роджърс: Преди няколко месеца бях мениджър на годината, сега съм фаворит за уволнение

„Не е лесно, когато започнат критиките”

Роджърс: Преди няколко месеца бях мениджър на годината, сега съм фаворит за уволнение

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс коментира факта, че е фаворит на букмейкърите да бъде уволнен сред всички треньори във Висшата лига.

"Всичко вървеше прекрасно в продължение на 18 месеца, но през този сезон трябва да се справяме със съвсем различна ситуация”, заяви специалистът.

Преди няколко месеца бях мениджър на годината, сега съм фаворит за уволнение. Това е част от футбола. Преди няколко месеца бях мениджър на годината, а сега съм фаворит за това да бъда следващия уволнен. Това е част от работата. Всичко, което може да направиш, е да се концентрираш върху актуалните задачи и върху това, което можеш да контролираш."

"През седмицата постигнахме добър резултат срещу Лудогорец. Представянето ни бе отлично", заяви Роджърс и поясни, че Марио Балотели не е възстановен от своята контузия и няма да бъде на линия за двубоя срещу Стоук Сити. Впоследствие Роджърс защити остро критикувания на Острова вратар Симон Миньоле:

"Той се справя добре. Не е лесно, когато започнат критиките, независимо дали те са заслужени, или не. Това е част от играта."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки