Трима от Банско пропускат гостуването на Ботев Враца

„Нагласата ни е за победа”

Трима от Банско пропускат гостуването на Ботев Враца

Трима футболисти отпаднаха от състава на Банско за гостуването на Ботев Враца в утрешния мач от 15-я кръг на "Б" група. Старши треньорът Александър Томаш не може да разчита на наказания бранител Руслан Иванов, на невъзстановения от контузия защитник Иван Топузов и на болния нападател Георги Фикиин. Банско направи днес последна тренировка преди двубоя на базата на Ботев във Враца.

"Нагласата ни е за победа. Надявам се футболистите да изпълнят указанията на старши треньора, да дадат всичко от себе си, за да прибавим нови три точки към актива. Изказвам своята благодарност към ръководството на ФК Ботев Враца за това, че по най-любезен начин ни предоставиха да ползваме собствената им база за последната ни тренировка. Още от сега заявявам, че ще отвърнем на жеста при следващ мач на отбора на Ботев в Банско", заяви изпълнителният директор на клуба Йордан Баряков. Старши треньорът Александър Томаш подчерта, че 14-ото място във временното класиране на врачани не отговаря реално на класата на съперника.

"Искам да бъда добре разбран. Предстои ни много тежък мач и в никакъв случай не бива да се заблуждаваме от мястото, което заема в момента в класирането тимът от Враца. Познавам футболистите, с които разполага съперника, а и последните резултати не отговарят на истинските възможности на Ботев. През седмицата непрекъснато напомнях на моите възпитаници, че ни предстои тежко гостуване срещу много добър отбор. Ако искаме да спечелим мача си срещу Ботев Враца, трябва да надиграем домакините по всички показатели и с атакуващ стил, какъвто прилагаме във всеки мач, но с по-точен мерник, да се завърнем в Банско с трите точки", коментира Томаш. Банско е четвърти в подреждането с 24 точки, на 10 точки зад лидера Монтана, но и с 10 точки повече от Ботев Враца.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки