Венци Стефанов: Платини искаше да се върне в Бразилия

Нападателят разтрогна с "белите", защото е било "време за промяна"

Венци Стефанов: Платини искаше да се върне в Бразилия

С Мишел Платини се разделихме като много добри приятели. Той поиска сам да бъде освободен от отбора, защото желанието му е да се завърне в Бразилия", разкри вчера босът на Славия Венцеслав Стефанов.

Това, което се говореше от месец - че бившият нападател на ЦСКА ще си тръгне и бе опровергавано от Стефанов, всъщност си се оказа истина, тъй като той вече разтрогна своя договор.

„Изобщо не съм съжалявал, че го привлякохме в отбора в началото на сезона. Ако не бяха личните причини, поради които той си тръгна от клуба, съмубеден,че можеше да продължи да бъде полезен за тима", сподели още Венци.

„Аз взех своето решение и то няма да се промени - тръгвам си. Прекарах доста години в България и смятам, че е време за промяна. Прибирам се в Бразилия, искам да си почина. Оферти към мен от клубове извън България към момента няма", каза и самият Платини.

„Не ме разбирайте погрешно. Не си тръгвам, защото съм обиден на някого. Просто е време за промяна в моя живот и ще се сбогувам с тази държава. Желая всичко най-хубаво на вас, на българите", завърши той.

Платини искаше да си тръгне, след като Милен Радуканов бе уволнен. Докато видинчанинът бе начело на „белите", бразилецът вкара 3 гола за 7 мача под ръководството на Радуканов. Следато Иван Колев пое тима, формата му спадна и за осем срещи реализира 2 попадения.

Очакванията са след Платини багажа от Славия да си събере и Фернандо Силва.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки