Домусчиев иска чужденец за селекционер, а не Петев или Стоев

„Няма бизнес, който да не е бил натискан в тази държава, това ни уплаши навремето", разкри собственикът на Лудогорец

Домусчиев иска чужденец за селекционер, а не Петев или Стоев
Собственикът на Лудогорец и член на Изпълнителния комитет на БФС Кирил Домусчиев заяви тази сутрин, че не знае кой ще е следващият национален селекционер, но предпочита чужденец. Той не би желал Ивайло Петев или Стойчо Стоев, които са бивши наставници на „орлите” от Разград, да поемат националите, за да не бъде упрекван.
 
„Честно казано, аз продължавам да държа, че трябва да е чужд специалист, който да помогне и с методология, не бих желал да е Петев или Стойчо Стоев, за да няма упреци към мен. И да има приказки ‘Ще си сложи треньор’. Искам да е по-активен, да помага на клубовете и на своите колеги там”, каза Домусчиев в сутрешния блок на Нова телевизия.
 
Неговата дума относно решението за уволнението на Любослав Пенев не била натежала.
 
„Ако беше натежала, трябваше да бъде освободен още преди мача с Малта. Моето мнение е, че този треньор трябваше да бъде на този изпълком. Той изобщо не говори, какви сме ние там, че да ни дава отчет. Неговите добри приятели го защитиха, после бяха оплюти. Видяхте какъв беше резилът с Малта. Моето мнение не натежа и оставих Боби и Лечков да вземат решение.”
 
Що се отнася до обвиненията, че Лудогорец е стимулирал Марек, за да може дупничани да вземат точки от лидера ЦСКА, босът отсече:
 
„Болни мозъци, които цял живот са били в разни схеми. С Лудогорец объркахме схемите и техните далаверки, да говорят каквото си искат и да си гледат техните проблеми. Лудогорец играе и ще играе феърплей винаги.”
 
Домусчиев заяви още, че Лудогорец е спечелил толкова напоследък, че дори без него може да се издържа в следващите години.  
 
„Не може да се каже, че Кирил Домусчиев е спечелил, защото все още съм спонсор и продължавам да давам, но клубът спечели, защото така му се гарантира стабилност и устойчиво развитие в следващите години, дори без Кирил Домусчиев. Клубът ще има нов стадион, модерно съоръжение, база, която разширяваме от средствата, това ще помогне много за ДЮШ”, каза той.
 
„Няма бизнес, който да не е бил натискан в тази държава. Идват, предлагат ти разни неща. Преди доста години една от управляващите партии дойде представител, дойде и самият политик, направи ми някакви предложения, че им трябват едни пари. ‘Ти ще си платиш, за да не ти пречим’. Не, не съм си платил, абсурд. Беше доста преди 2004 г. След този и в много други случаи гледахме да структурираме бизнеса към пазари, сегменти, които по никакъв начин не зависят от държавата. Това просто ни уплаши и направихме така, че просто да не зависим от политици и държава.”
 
Домусчиев дава хляб на 7000 души в България и по света.  
 

Попитан каква е средната заплата на негов служител, той отвърна: „Едно е в Америка, където имаме два завода, второ е в Индия, трето е в България, където средната ни заплата мисля, че е доста над 1000 лева – инженери, капитани на кораби…” 

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки