Преслава и Джена пяха на Андреа със закъснение (снимки)

С няколко дни закъснение, Андреа се събра приятели на луд купон в нощен клуб по повод рождения си ден, който бе на 23 януари.

Преслава и Джена пяха на Андреа със закъснение (снимки)
С няколко дни закъснение, Андреа се събра приятели на луд купон в нощен клуб по повод рождения си ден, който бе на 23 януари. Фолкаджийката получи много подаръци, цветя и пожелания да бъде все така пленителна и предизвикателна. Сред гостите бяха едни най-близките й приятели като нейния стилист Вили, гримьорът Кирил Чалъков, победителката от Великолепната шесторка Бони, но без синоптика Емо Чолаков, както и нейни приятелки. Най-милият жест обаче направи любимият й мъж Кубрат Пулев, който бе организирал партито до последния детайл за Андреа, а домакините от нощния клуб я изненадаха с торта.
 

Не по-малко вълнуващи за рожденичката се оказаха и поздравите на колежките й Преслава и Джена. Преслава посвети почти всички песни от репертоара си на Андреа и както обикновено направи изключително въздействащо представяне на сцената на заведението, като не пропусна да отдели специално внимание на всички гости на клуба. Малко по-късно към поздравите за Андреа се присъедини и Джена, която се оказа любимка и на друга празнуваща компания.          

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки