Пирин (Разлог) се събира за първа тренировка на 18 януари

През първите две седмици от нея няма да играем приятелски мачове

Пирин (Разлог) се събира за първа тренировка на 18 януари

Втородивизионният Пирин (Разлог) ще се събере за зимна подготовка на 18 януари, съобщи старши треньорът Димитър Соколов.

 

"Стартът на зимната подготовка ще бъде на 18 януари. През първите две седмици от нея няма да играем приятелски мачове. Все още няма яснота за броя на контролните срещи, но е сигурно, че в тях ще се изправи извън Разлог срещу отбори, готвещи се по това време в Сандански, Петрич и Гоце Делчев", коментира Соколов.

 

"На 19 декември ще бъде тържественият банкет в Разлог. Пред всички футболисти, на които съм раздал индивидуални програми за подготовка, съм заявил да ме информират, ако имат някакви намерения за напускане. Едва след това ще търсим подсилване по постове. Това, разбира се, ще бъде само с футболисти от региона и общината", допълни той.

 

Пирин завърши на пето място след есенния полусезон в "Б" група с 26 точки и има шансове дори да атакува място в елита през пролетта.

 

"През есенния дял от настоящото първенство надграждахме постигнатото от пролетния на изминалото. През есента изградихме много по-стабилен отбор. Има изключително разбирателство между треньорския щаб и футболистите - станахме един голям колектив. Всичко това се дължи и на точността и изпълнените обещания от страна на кмета на община Разлог г-н Красимир Герчев и на президента на клуба Захари Беличинов. Заплатите и премиите се изплащаха навреме и при това положение футболистите се отблагодаряваха по достоен начин на терена. Поставената цел от страна на УС бе спокойно оставане в групата и спечелване най-малко на 21 точки. Ние взехме 26 точки, което означава че сме преизпълнили задачата си", обясни Соколов.

 

Той отличи всички футболисти от състава, но по-специално някои от най-опитните. "Висока оценка давам на играещия помощник-треньор Йордан Юруков, на Димитър Наков, Мартин Сечков, възраждащия се като голаджия Владимир Каптиев и всички останали футболисти, взели участие в официалните срещи през първата част на настоящото първенство", каза Соколов.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки