Тоди пред УЕФА: Мислим за титлата

Нападателят на Литекс Светослав Тодоров призна пред официалния сайт на УЕФА, че той и неговите съотборници в ловешкия тим вече мислят за втора поредна титла на България

Тоди пред УЕФА: Мислим за титлата
Нападателят на Литекс Светослав Тодоров призна пред официалния сайт на УЕФА, че той и неговите съотборници в ловешкия тим вече мислят за втора поредна титла на България.

"Оранжевите" от Ловеч оглавяват класирането в "А" група след есенния полусезон с актив от 37 точки, а Левски е втори с 32 точки. Литекс, освен това, няма загуба от 15 мача в българския футболен елит. 32-годишният Тоди, който в своята кариера игра за тимовете Уест Хем, Чарлтън, Уигън и Портсмут, заяви:

"Ние спечелихме у дома срещу Левски, Локомотив София и Славия. Направихме равен с ЦСКА и тези резултати показват, че заслужаваме да сме на върха на класирането".

Нападателят, който има и 42 мача за националния тим на България, сподели още: "Играл съм за три тима във Висшата лига на Англия. Трябва да работиш здраво, да си дисциплиниран и да си отдаден на отбора си в Англия. Страхотно постижение е да отидеш от България в английската лига. Аз трябваше да се боря за титулярно място с Джърмейн Дефоу, Фреди Кануте, Давор Шукер и Паоло Ди Канио, а това бе голям опит за мен".

Бившият голмайстор на Чемпиъншип с тима на Портсмут, който бе избран за Играч номер едно на Литекс за 2010 година, завърши с думите: "Ще ви излъжа, ако кажа, че не мислим за титлата на България. Ние сме на върха на класирането и ще се борим до края, за да запазим тази позиция. Всичките ми голове през първия полусезон са важни за мен, но победното попадение срещу Левски е най-важния гол, който реализирах, защото бе срещу директен съперник за титлата, а освен това го вкарах на нашия стадион".
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки