Футболисти на Берое зарадваха мачуганите от ЦДГ 10 "Светлина" с ценен коледен подарък

Малките домакини поиграха футбол с професионалните играчи

Футболисти на Берое зарадваха мачуганите от ЦДГ 10 "Светлина" с ценен коледен подарък
Днес част от футболистите на Берое посетиха ЦДГ 10 "Светлина" в Стара Загора и присъстваха на специално подготвено за тях тържество от малките възпитаници на детското заведение. Капитанът Иво Иванов, Елиаш, Веселин Пенев, Салим Керкар, Джуниор Мапуку и Владимир Зафиров бяха посрещнати с възгласи "Берое" от малките домакини, които се снимаха с тях и дори поиграха футбол със своите любимци.

Това е поредната инициатива, в която играчите на клуба се включват. Миналата година те посетиха ЦДГ 23 "Кипарис". И този път футболистите, които посетиха тържеството в ЦДГ "Светлина", подариха изключително ценен подарък за кухненския блок на градината от името на всички свои съотборници, треньорския и спортно-техническия щаб.

"Винаги сме подкрепяли подобни инициативи и когато имаме възможност се включваме и помагаме с каквото можем. За нас бе истинско удоволствие да видим най-малките си фенове и поиграем с тях. Трогнати сме от подготвената програма,усмивките и радостта на децата са едно от най-хубавите неща. В навечерието на най-светлите празници пожелаваме на всички да бъдат здрави и винаги щастливи", споделиха играчите след края на тържеството.
  
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки