"Синя България" приключва 2014-а с две партита

Тръст "Синя България" събира своите членове, симпатизанти и всички левскари на коледното си парти

"Синя България" приключва 2014-а с две партита

Обединената левскарска общност ще отбележи подобаващо края на юбилейната 2014 г. с две тържества в петък, 19 декември. Тръст "Синя България" събира своите членове, симпатизанти и всички левскари на коледното си парти в билярд клуб „Стикс” в подлеза на НДК от 20.00 часа.

"На партито ще се повеселим, ще гледаме стари и незабравими мачове на Левски, ще можем да се включим в различни каузи, както и ще си говорим в неформална обстановка за бъдещето на тръста и неговите инициативи, както и участието в управлението на любимия клуб", гарантират от Тръста.

Преди това в 15.00 часа в спортната зала в гр. Сливница ще се състои традиционният коледен мач между отбора на Левски по футзал и представителния тим на клуба. Организаторите от НКП и фенклуб „София Запад” са подготвили и дарителска акция с талони от 5 лева, като всеки 2 лева ще бъдат предоставени на тръста като дарение с цел подпомагане на издаването на книгата за стогодишнината на Левски. Притежателите на дарителските талони ще могат да се включат в жребий за разпределянето на новогодишни подаръци от спонсорите на събитието.

В тази връзка УС на тръста изказва благодарност към НКП и „София Запад” за благородната инициатива и смята, че това е пътят, по който с делата си трябва да покажем своята загриженост за Левски в тежкия момент, в който се намира любимият ни клуб. Тръстът призова всички свои членове, симпатизанти и левскари да се включат в дарителската акция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки