Гонзо остава треньор при отказ на Стойчо Стоев

Вариант чужденец да ста­не треньор на Левски на този етап няма

Гонзо остава треньор при отказ на Стойчо Стоев
След провала на преговори­те с Димитър Димитров собственикът на Левски То­дор Батков е обсъдил вариан­тите за нов треньор на от­бора със спортния директор Георги Иванов. На първо мяс­то е било името на Стойчо Стоев. След срещата им адво­катът е дал зелена светлина на Гонзо да започне разговори с бившия наставник на Лудогорец. Той е без работа от ме­сец юли, когато се раздели с шампионите. След това име­то му многократно бе спряга­но за наставник на сините.

Днес Георги Иванов трябва да проведе среща със Стойчо Стоев, на която да му отправи официално предложение да поеме отбора от първи януари. И вероятността специа­листът да го приеме е много голяма, пише "Тема спорт".

Ако се стигне до назна­чението на Стоев, той ще покани за свой помощник Явор Вълчинов. С него той работи и по време на едногодишния престой в Лудогорец. Очаква се развитие по темата да има най-късно до началото на следващата седмица.

Вариант чужденец да ста­не треньор на Левски на този етап няма. А при отказ на Стойчо Стоев Георги Иванов почти сигурно ще продължи да съвместява длъжността на спортен директор с тази на треньор и да води отбора и през пролетта. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки