Кукоч: Ако не си тръгна през януари, то това ще се случи през лятото

"Ще се радвам, ако премина в Англия. Обичам тази лига и мисля, че ще ми пасне отлично", каза хърватинът

Кукоч: Ако не си тръгна през януари, то това ще се случи през лятото

Бранителят на ЦСКА Тончи Кукоч призна в прав текст, че ще напусне клуба най-късно през лятото. Той говори пред медиите в родината си Хърватска.

 

"Много съм доволен от представянето си в ЦСКА, но никога не съм се съмнявал, че ще съм на ниво. Аз съм най-добрият бек в България, ще стана и още по-добър. Относно мой трансфер - интерес има. Постъпили са много запитвания за мен в клуба. Ако не си тръгна през януари, то това ще се случи през лятото. Най-важното е да съм здрав", заяви Кукоч пред "Germanijak", цитиран от вестник "Тема спорт".

 

"Ще се радвам, ако премина в Англия. Обичам тази лига и мисля, че ще ми пасне отлично", добави хърватинът. "Връзката ми с играчите в ЦСКА е повече от добра, просто фантастична! В отбора е моят съотборник Марин Орщулич, който е много качествен футболист, но и още по-добър като човек. С него престоят ми в ЦСКА е доста по-лек", каза още Кукоч. Той е бивш футболист на гранда Хайдук Сплит  и негов привърженик. На въпрос колко пари трябва да извади, за да го има в състава си собственикът на Динамо Загреб Здравко Мамич, Кукоч отговори - "Няма начин. Никаква сума не би ме накарала да отида в Динамо".

 

Нападателят на армейците Серджиу Буш също коментира бъдещето си пред медиите в родината му Румъния. "Ще се радвам, ако тръгна по стъпките на Димитър Бербатов. Той влезе в големия футбол чрез ЦСКА, а след това игра в Германия и Англия. Това са двете държави, в които и аз мечтая да играя. Очаквам и повиквателна за националния отбор. Неведнъж съм казвал, че ще е огромна чест за мен да играя в селекцията", коментира Буш.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки