Стойчо Младенов ще разчита на Долапчиев през пролетта

"Червените" ще си върнат нападателя, който е под наем в македонския Хоризонт (Турново)

Стойчо Младенов ще разчита на Долапчиев през пролетта
Треньорският щаб на ЦСКА е решил даде нов шанс на Григор Долапчиев. Рожба­та на „червената" школа изкара един сезон в македонс­кия Хоризонт (Турново). Наемът обаче изтече и се­га Долапчиев се завръща в родния си клуб, пише „Тема спорт”.

Гришо е любимец на фено-вете и те очакват с нетърпение него­вото завръщане. Нападателят ще пътува с отбора за дългия зимен лагер в Турция. Ако Долапчиев покаже израстване, със си­гурност ще бъде част от групата на ЦСКА за пролетния полусезон.

Стойчо Младенов е решил да даде шанс и на още ня­колко юноши. Тех­ният списък ще бъ­де ясен в началото на януари, когато отборът се събира за първа трениров­ка. Със сигурност Радой Божилов съ­що се ползва с до­верието на Стойчо Младенов и Анатоли Нанков. Атакува­щият полузащитник загатна за голям по­тенциал и шансове­те му да остане за постоянно част от първия тим не са малки.

В контролите през тази година Младенов даде въз­можност за изява на поне два отбора та­лантливи юноши. Открояват се име­ната на Юлиян Чапаев, Пол Александ­ров, Борислав Чор­баджийски, Васил Попов, Ангушев, Аспарухов и още няколко други. Бъдещето на ЦСКА изглежда подсигурено до някаква степен за­ради тези момчетата. Според спе­циалистите и в по-малките набо­ри има играчи, ко­ито разполагат с отлични качества. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки