Валери Григоров - треньор номер едно на месец декември

14 гласа дадоха журналистите за Валери Григоров, който стана треньор на месец декември 2008 година в анкетата на пресклуб „България”. 13 гласа останаха за мениджъра на Веселин Топалов - Силвио Данаилов. На пресконференцията, която се състоя след награждаването присъстваха и двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева, чийто треньор е Валери Григоров, и генералния секретар на БФ Спортна стрелба доц. Димитър Тодоров.

Валери Григоров - треньор номер едно на месец декември

14 гласа дадоха журналистите за Валери Григоров, който стана треньор на месец декември 2008 година в анкетата на пресклуб „България”. 13 гласа останаха за мениджъра на Веселин Топалов -  Силвио Данаилов.

На пресконференцията, която се състоя след награждаването присъстваха и двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева, чийто треньор е Валери Григоров, и генералния секретар на БФ Спортна стрелба доц. Димитър Тодоров.

Основните приоритети за спортната стрелба през тази година са извоюването на олимпийски квоти от Световните купи, ако МОК и Световната федерация по спортна стрелба не решат, че в годината след Олимпиадата няма да се дават квоти от надпреварите за Световната купа.

„2009 година е като всяка друга, разликата от предишната е, че няма олимпийска надпревара, но пък има и Световно, и Европейско първенство. Доволен съм от изминалата година, можеше да бъде по-добре, но можеше и по-зле на Олимпийските игри в Пекин”, анализира треньор номер едно на месец декември 2008 година Валери Григоров.

Доц. Димитър Тодоров очаква повече от състезателките на пушка през тази година. „Това са момичетата, които завоюваха европейската титла отборно на първенството за тяхната възрастова група и ще разчитаме на тях да се представят добре и при жените”, каза Тодоров. Имената, които спомена генералният секретар: Десислава Балабанова, Даниела Дончева, Маринела Дилова, Янина Станчева.


Ети Стефанова започна с победа на Европейското по шахмат

Българките записаха 4 победи

В Париж изпробват видеонаблюдение с изкуствения интелект за Олимпиадата

Вижте подробности

Отбори от 20 държави се впускат в турнир по петанк край Варна

Звездата-инфлуенсър Танги Пенин ще покаже техниките на любимата игра на терените в курорта „Св.Св.Константин и Елена“

Валентина Георгиева 15-а в квалификациите на греда

Вижте подробности

Ризов се размина с финала на пушка от 3 положения на СК в Рио

Българинът не успя да вземе олимпийска квота

Шефът на европейския хандбал: С нетърпение гледаме към България и Варна

Българите научиха съперниците си за предстоящите у нас две първенства по плажен хандбал

Нургюл Салимова с четвърто поражение в Торонто

Тя отстъпи с черните фигури на индийката Хумпи Конеру

Френски министър разкри дали откриването на Олимпиадата ще е на "Стад дьо Франс"

Вижте подробности

Изписаха от болница двукратен шампион на Тура

Вингегор под въпрос за обиколката на Франция

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки