Тръстът и НКП вече официално са членове на УС на Левски

Документите са били подписани в последния работен ден преди Коледа

Тръстът и НКП вече официално са членове на УС на Левски
Тръстът „Синя България” и Националния клуб на привържениците на Левски вече официално са членове на Управителния съвет на ПФК Левски. Това обяви във Фейсбук председателят на тръста Васил Колев. Документите са били подписани в последния работен ден преди Коледа. Това се потвърждава и от официалния сайт на Левски, където „Синя България” и НКП са вписани редом до председателя на УС Иво Тонев и изпълнителния директор по финансовите въпроси Константин Баждеков. 
 
Ето какво написа Васил Колев:
 
Честита Коледа на всички!

Празниците са празници, но ни чака работа след тях. Вече официално сме в УС на Левски заедно с НКП. В последния работен ден преди Коледа подписахме документите.

В понеделник ще имаме УС на Левски, който ще бъде с опознавателен характер и първи задачки. Ще бъде и в разширен състав, ще отидем повече хора от нашия УС, защото ще обсъждаме основно допълването на УС на Левски, като се очаква там да бъде и Батков. Ще поискаме по възможно най-официалния начин Тръстът да бъде изпълнителен член на УС на Левски, заедно с Баждеков, който в момента е такъв. Батков се противи, нямало практика да бъдат изпълнителни членове юридически лица. Предложил е компромис, това да бъде някой от тримата експерти. По принцип ако е посочен от нас експерт не би трябвало да имаме проблем. За нас е по-добре да е самият Тръст, защото реално стъпваме на изключително здрава основа: искахме място в УС и УС да управляваме - имаме го; вземем ли поста на изпълнителния директор - няма как да мине документ без подпис на представителя на тръста; искаме най-важната част от клуба в момента във финансов план, каквато е маркетинга; искаме акции (които даже не са важни и при горните три) - ще ги имаме, като се разберем с Батков за условията. Т.е. няма нито една причина левскарската общност да не се хвърли в битката за клуба, ако сме на висотата да водим тази битка.

Важните неща за УС на Левски, които трябва да поставим според мен са клубът да има възможно най-бързо бюджет за 2015 г., по който да работи и ще окажем помощ при направата му, ако е необходима. Аз не съм останал с впечатлението, че досега клубът е имал годишен бюджет, но може и да бъркам. Освен това трябва да имаме абсолютно ясна финансова картина по задълженията към играчи, треньори, доставчици, институции и т.н., за да знаем каква борба трябва да водим.

Впоследствие Васил Колев уточни пред Novsport.com, че заседанието на новия УС няма да се проведе на 29 декември, а на 5 януари.  

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Левски и ЦСКА в дерби и на трансферния пазар

Чинонсо Офор от Арда е привлякъл вниманието на двата отбора

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки