Пацо от "Big Brother" за Novsport.com: На жена мога да изневеря, но на Левски - никога (+АУДИО)

Панайот Кючуков от “Big Brother” даде ексклузивно интервю за Novsport.com малко преди Нова Година, в което декларира, че на жена може да изневери, но на любимия си тим Левски - никога.

Пацо от "Big Brother" за Novsport.com: На жена мога да изневеря, но на Левски - никога (+АУДИО)
Панайот Кючуков от “Big Brother” даде ексклузивно интервю за Novsport.com малко преди Нова Година, в което декларира, че на жена може да изневери, но на любимия си тим Левски - никога. Цялото интервю, в което плейбоят от Гълъбово разсъждава над доста теми, може да чуйте в прикаченият аудио файл.
 
-          Пацо здравей, как си, не сме чували за тебе известно време?
-          Привет, добре съм, най-новото е, че записах второ висше, въпреки че в медиите се тиражира, че съм простак, олигофрен и т.н. Догодина се дипломирам с икономически-инженерна специалност в Габровския университет. Иначе, нямам много медийни изяви напоследък, както се казва, в творческа дупка и криза съм, но да се надяваме, че скоро някой отново ще има нужда от такива забавни типажи като мене. В момента имам много свободно време и лентяйствам, като обикалям България. Любимите ми места са Бургас, Велико Търново и Пловдив, където отивам за два дена, наемам си стая в хотел и обикалям града.
  
-          Минаваме на футболна тема. От предното ти интервю при нас преди 2 години (http://www.novsport.com/news410031_1022.html) каза, че си левскар и не понасяш ЦСКА. Сега какво ти е мнението за Лудогорец, който направи фурор в Шампионската Лига?
-          Сега е модерно да се подкрепя този отбор. Направиха добри игри в Европа, не може да се отрече, но те реално имат трима българи в състава си. За мене това е един селски отбор без публика. Дори тимът на Гълъбово има повече публика от тях. Лудогорец е изкуствен балон, както беше ТВ7, и той скоро ще се пукне като медията.  За мен до 3-4 години Лудогорец ще спре с доминацията си в българският футбол. Имах безплатни билети за мачовете им с Ливърпул, но не отидох. Ако беше обаче Левски, щях да съм на стадиона. Въпреки че положението на Левски в момента не е добро, аз не мога да им изневеря. На жена мога, но на Левски - не. Искам да вметна, че много повече искам Лудогорец да стане шампион вместо ЦСКА, даже Марек или Хасково да станат, само не и ЦСКА, тъй като на Левски основният конкурент са червените.
        
-          А как виждаш ситуацията в любимия ти Левски в близко бъдеше?
-          Левски си е Левски - вековен отбор с най-добрата и вярна публика на Балканите. Тимът ще се стабилизира, всеки има трудни периоди в историята си. Да не би на ЦСКА да им е по-розово положението. В крайна сметка за мен Левски ще стане трети, а за ЦСКА най-много второ място.
          
-          Националният ни отбор пропадна, Любо Пенев вече не е селекционер, твоето мнение?!
-          Аз националният отбор в по-лошо положение не си го спомням, а Ивелин Попов би дузпата на Пенев. Може да не са харесвали методите на треньора и да са го бойкотирали. Не знам какво стана, но ако се бяхме събрали аз, плюс още десетина приятели, щяхме да бием Малта без проблем.
           
-          Кой е виновен - самият треньор или ръководството над него?
-          Вината е на всички, но на мен ми направи впечатление, че Любо говори против почти всички без Боби Михайлов, който е баш началникът. Иначе Любо Пенев за мене е много подходящ за някой комедиен образ в риалити формат, тъй като той има изградено доста интересно поведение и стил. Той си е малко като овчар, да си кажа аз лично се радвам, че го смениха. Ивайло Петев е млад специалист, наподобява ми на Любослав Пенев, ние от Левски го изтървахме навремето, когато той кипеше от енергия да работи. Иначе Петев малко мънка като мишок, не е мъжкар с тежест, той ще бъде кукла на конци и някой ще му реди състава. Националният отбор с това ръководство и организация няма да помирише голям форум в близките 20-25 години. Дано да съм лош пророк, но това е реалността.
     
-          Не те викнаха в последните издания на БигБрадър за 2014 година?

-          Така е, но аз ще се радвам, ако ме поканят отново. Може малко нагло да звучи, тъй като доста хора не са участвали никога в този формат да изявявам желания за ново участие, но аз поне имам още какво да дам на БигБрадър. Даже може да ни поканят в пакет с моя другар Пеньо и тогава ще станете свидетели на невиждан фурор. 

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

Джокович към Григор: У нас говорим за теб

Сърбинът забранил на сина си да носи гривни като на българина

Футболният отбор на Народното събрание с контрола във Враца

Вижте подробности

Александър Сано: Не повярвах, че световният ред допусна българин да вземе Златната топка (ВИДЕО)

Актьорът с култови признания в подкаста на Код Спорт

Зидан поема олимпийския огън във Франция

Треньорът част от подготовката за игрите

Новият враг на Барса с голям гаф на "Герена"

Ковач е недолюбван от феновете на Левски

Задава се шоу! Стоичков срещу Балъков

Вижте подробности

Турска легенда свали лампа, за да закачи секс люлка, потроши имение

Вижте подробности

Секс скандал в женския футболен тим на Бразилия

Вижте подборности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки