Българщина в пълния й блясък: Сливен и Черноморец провалиха контролата помежду си

Двата отбора не се разбраха на кой терен да играят, „акулите” си събраха багажа и отпрашиха за Бургас

Българщина в пълния й блясък: Сливен и Черноморец провалиха контролата помежду си

Срамните сцени около елитните ни отбори започнаха още преди да е стартирал пролетния дял на шампионата в „А” група, предаде репортер на Novsport.com. Контролата между Сливен и Черноморец (Бургас), която трябваше да се играе днес от 15:00 часа, пропадна, тъй като двата отбора не се разбраха на кой терен да се състои проверката.

По план срещата трябваше да се играе на стадион „Хаджи Димитър”, но поради лошите метеорологични условия и дъждът, който се лее над цялата страна, домакините помолиха двубоят да не се провежда на централния терен, а на едно от помощните игрища, които според мнозина не отстъпват по нищо на официалното игрище на „войводите”. От Сливен не искаха теренът да бъде развален само седмица преди подновяването на първенството, но от Черноморец пък бяха непреклонни и пожелаха да играят на стадиона.

Различията между двата отбора така и не бяха преодолени и „акулите” невъзмутимо си събраха багажа, качиха се в клубния автобус и отпрашиха към Бургас.

Младият състав на „войводите” пък се насочи към помощните игрища, където най-вероятно ще проведе двустранна игра, с която да запълни програмата си за днешния ден.

Мими Данева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки