Нападател отказа да напусне Славия

Емил Велев удължи пробите на двамата бразилци

Нападател отказа да напусне Славия
Нападателят Иван Цачев е отказал да напусне Славия. Той е получил предложение да се завърне в Пирин, но категорично е заявил, че иска да остане при „белите". Както е известно, Цачев дойде с много надежди в „Овча купел", но не успя да се наложи в стартовия състав на Славия. От началото на сезона той има 11 мача и само 1 гол в „А" група. Варненецът е юноша на Левски, но направи най-сериозно впечатление именно в Благоевград и заради това от ръководството на Пирин решиха да го поканят отново. Цачев обаче пожелал да остане в Славия и да се бори за титулярно място с Николай Божов, Мартин Кушев, Георги Христов и Жуниньо, което на пръв поглед изглежда невъзможно.
 
„Всичко зависи от него. Той трябва да се мотивира, че може да се конкурира с толкова класни играчи", каза по въпроса президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Той призна, че Даниел Пеев е отишъл на проби в Амкар въпреки „усилията на някои хора да провалят трансфера".
 

В същото време стана ясно, че двамата бразилски футболисти, каращи проби в Славия, ще останат още няколко дни в клуба. Централният защитник Жосиас Басо и офанзивният халф Миранда ще продължат да тренират с „белите", като в средата на седмицата трябва да стане ясна тяхната съдба. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки