Треньорът на Сливен: Срещу Берое няма какво да губим, можем само да спечелим (аудио)

„Предстои ни изключително труден пролетен полусезон на клуба като цяло и отделно на представителния отбор, но се надявам в края на сезона на щастлива развръзка” , обяви старши треньорът на Сливен Димчо Ненов преди гостуването на Берое в първия пролетен кръг на „А” група. Мачът е на 26 февруари /събота/ от 15.00 часа в Стара Загора

Треньорът на Сливен: Срещу Берое няма какво да губим, можем само да спечелим (аудио)
„Предстои ни изключително труден пролетен полусезон на клуба като цяло и отделно на представителния отбор, но се надявам в края на сезона на щастлива развръзка” , обяви старши треньорът на Сливен Димчо Ненов преди гостуването на Берое  в първия пролетен кръг на „А” група. Мачът е на 26 февруари /събота/ от 15.00 часа в Стара Загора.

Наставникът, както и голяма част от играчите ще направят дебют в елитната футболна група. Ненов определи зимната подготовка на „воеводите” като добра, а като негативност отчете текучеството, което е било неизбежно предвид новата селекция в отбора, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен.

„През зимната подготовка най - доброто бе, че момчетата се вложиха на 100%, а най-лошото, че имаше голямо текучество. През клуба минаха много футболисти, което даде негативно отражение на самата подготовка, но нямаше друг начин. Наясно бяхме, че отборът няма гръбнак и всичко се гради наново. Смятам, че сме привлекли перспективни млади състезатели, които имат потенциал да играят добър футбол и се надяваме да го разкрият. Лошо е, че нямахме достатъчно време, избраните футболисти да играят заедно. Дано с повече мотивация и с амбиция да наваксаме, до колкото е възможно с пропуските”.

Треньорът изрази съжаление за провалената контрола с отбора на Черноморец, защото именно в нея е трябвало да се проверят реалните моментни възможности.

„Изиграхме доста контроли, но изключително съжалявам, че не се получи мача с Черноморец, който да бъде критерий за нашия отбор, тъй като в другите мачове не успяхме реално да видим, как ще стоим с отборите от „А” група. Не се заблуждаваме с резултатите в контролите, защото не бяха кой знае колко показателни за нас”, обяви още Ненов.

В предстоящия мач с Берое, младият тим на Сливен ще излезе още по - мотивиран.

„С Берое лошото е,  че излизаме срещу един добре стоящ и балансиран отбор. Ще търсим реализация и да се наиграваме според моментните ни възможности.  Ще извлечем  максимума от тоя мач. Ние няма какво да губим, можем само да спечелим. Оформихме добър колектив, на който ще разчитаме през настоящия сезон”, добави новият наставник.

Мими Данева
БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки