Петричев: Аз дълбоко вярвам, че Роман ще остане (ВИДЕО+СНИМКИ)

За момента нямаме зор за нови футболисти, в Турция проведохме най-добрия си лагер някога

Петричев: Аз дълбоко вярвам, че Роман ще остане (ВИДЕО+СНИМКИ)
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви преди полета за Испания, където ще протече заключителната част от подготовката на тима, че вероятността Роман Безяк да преподпише с разградчани е по-голяма, отколкото да бъде трансфериран в друг клуб.
 
„Има различни варианти, няма да крия от вас, но най-важното е, че момчето е изключително лоялно към клуба, комуникацията е изключително тясна, той си дава сметка, че Лудогорец го направи име. Разговорите с него продължават, възможни са различни сценарии, аз дълбоко вярвам, че Роман ще остане и ще помага да си постигаме целите. Така че не съм особено притеснен. Като проценти ми е трудно  да ги изчисля, според мен вероятността да преподпише е по-голяма от това да не подпише. Не смятам, че е проблем това”, подчерта Петричев.

 
 
Той нямаше за медиите и съответно за феновете актуална информация за евентуални нови футболисти в отбора. До този момент Лудогорец не е привлякъл нито едно ново попълнение през зимата.
 
„Нямам нова информация за вас в тази посока. Няколко пъти вече имахме възможността да ви кажем, че няма да правим трансфери на всяка цена, защото разполагаме с добър отбор, който е способен да постигне целите, поставени от ръководството. За момента нямаме зор.”

 
 
Клубният началник посочи, че няма да има драми по въпроса с националния отбор, селекционерът на който призова шестима футболисти на Лудогорец за контролата с Румъния на 7 февруари.
 
„Имаме становище по въпроса, но това са разговори между двамата треньори – Георги Дерменджиев и Ивайло Петев. Знаете добре, че те са в доста добри отношения, така че няма да има драми.”

 
В отговор на въпрос дали освобождаването на трима е оптималният вариант, Петричев каза: „Нека все пак старши треньорът да отговори на този въпрос, защото това е в неговата компетенция. Каквото и решение да вземе старши треньорът, ние ще сме 100% зад него.”

 
Шефът подчерта, че лагерът, който Лудогорец е провел в Турция, е бил може би най-добрият изобщо за клуба.  
 
„И като условия, и като възможности за тренировки, и като контроли изключително съм доволен. Сега стискам палци и в Испания да е така, подготвили сме най-добрите условия за футболистите. Ние като клуб и администрация сме длъжни да го направим и мисля, че до този момент го правим.”
 
Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки