Хубчев: Венци Христов трябва да е благодарен на Берое

„Дотук футболистите на проби разочароват”, каза треньорът на заралии

Хубчев: Венци Христов трябва да е благодарен на Берое

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев каза, че вече бившият футболист на отбора Венци Христов трябва да бъде благодарен на заралии. Той му пожела успех в хърватския Риека.

 

„От два месеца избягвам да коментирам темата за Венци Христов и може би трябва да кажа няколко думи. Лош или добър, Венци Христов трябва да бъде благодарен на Берое. Два пъти отборът му помогна, клубът му помогна да стигне до националния отбор. Разбира се, че основната заслуга си е негова, но той срещна подкрепата на всички. Едни го харесват, други не го харесват... ние треньорите може би най-много искахме от него, защото виждахме, че може. Пожелавам му успех. Дано да се развие, дано да е попаднал на по-добро място, той трябва да бъде благодарен на Берое, тъй като той показа част от своя потенциал в Берое”, каза треньорът.

 

Хубчев коментира и загубата от Ботев (Пд) с 0:1 в контролната среща, която се проведе на базата в Коматево, като заяви, че футболистите на проби до момента разочароват.

 

„Умората е голяма, но това е нормално за този период. Но като ангажимент всички се отнесоха сериозно. Не сме намерили все още това, което търсим. Истинското подкрепление или човекът, който ще ни направи още по-силен отбор, не сме намерили. Дотук футболистите на проби по-скоро ни разочароват. Мисля, че ще ги освободим, не съм сигурен на 100%, но по-скоро да”.

 

„В Турция ще разчитаме на времето да е хубаво и ще играем на добри терени. Повече чисто футболни неща ще ни интересуват. Ще намалим бягането малко. Търсим футболисти на няколко поста. Очаквайте нови футболисти на проби", завърши треньорът на въпрос дали ще се търсят нови футболисти”, добави Петър Хубчев.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки