Емо Костадинов пред Novsport.com: Томов не става да управлява клуб, дано новите собственици направят ЦСКА отново велик клуб

"Не мога да коментирам слухове. Като заеме поста тогава ще му дам пожелания", заяви Емил Костадинов, когато бе запитан какво би пожелал на Любослав Пенев, който почти сигурно ще заема поста спортно-технически директор в ЦСКА.

Емо Костадинов пред Novsport.com: Томов не става да управлява клуб, дано новите собственици направят ЦСКА отново велик клуб

Бившият спортно-технически директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви пред Novsport.com, че не би се върнал в клуба, докато в него е Александър Томов. Той отказа да коментира слуха, че Любослав Пенев е назначен на поста спортно-технически директор в ЦСКА.

"Не мога да коментирам слухове. Като заеме поста тогава ще му дам пожелания", заяви Костадинов, когато бе запитан какво би пожелал на Любослав Пенев, който почти сигурно ще заема поста спортно-технически директор в ЦСКА.

Бившият футболист на Порто не е запомнил с добро председателя на НС Александър Томов. "За мене този човек не става да управлява клуба. Докато сегашният президент е там не бих се върнал в ЦСКА. Би било добре господин Томов да го няма в ЦСКА", коментира Емо, който призна, че влошените отношения с Томов са довели до неговото напускане на клуба.

Господин Костадинов бе предпазлив в изказванията си за новите собственици. Той смята, че те са българи и ще знаят какво държат в ръцете си.

"Доколкото знам между ЦСКА и "Титан АС" договорът е предварителен. На първо място те са българи и знаят какво е ЦСКА. Дано да върнат старата слава на отбора", допълни бившият национал.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки