Локо (Сф) освободи Матиаш

Столичните "железничари" чакат нов португалец на проби

Локо (Сф) освободи Матиаш

Локомотив (София) освободи португалския нападател Андре Матиаш. Той взе участие в двете контроли на железничарите в Сандански с Вихрен (3:0) и Хасково (1:1), но така и не впечатли спортно-техническия щаб. Преди да дойде при "червено-черните", Матиаш носи екипа на втородивизионния португалски Фарензе.

"Очакванията ни за него не се покриха. Няма как да вдигне нивото ни", заяви спортно-техническият директор на Локо (Сф )Кристиян Добрев.

През тази седмица тимът ще се готви в столицата, а в неделя заминава на лагер в Анталия. В Турция на проби са очаквани няколко чужденци. Знае се само, че един от тях е португалски халф.

"Гледаме да не избързваме със селекцията. Възможно е и да не вземем нито един нов, няма да е фатално. Да, имаме нужда от играчи на определени постове, но не и от такива, които да взимаме само за да кажем, че правим селекция, футболисти за бройка не ни трябват", категоричен бе шефът при "червено-черните".

Не е изключено по време на лагера в Анталия Локомотив (София) да се раздели с водещия си реализатор Ламжед Шехуди. Ръководството на железничарите е в напреднали преговори с клуб от чужбина.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки