Стоев: Надявам се Левски в един момент да изглежда като Лудогорец в игрово отношение

„Когато в един мач има четири дузпи, нормално е да има съмнения, но не това беше най-важното”, каза треньорът на „сините”

Стоев: Надявам се Левски в един момент да изглежда като Лудогорец в игрово отношение

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев каза, че е убеден в това, че „сините” ще изглеждат много по-сериозно във всяко едно отношение след зимната  подготовка. Той подчерта, че през пролетта тимът от „Герена” ще се харесва на всеки, който го подкрепя.

 

„Нормално е, когато има четири дузпи (в контролата с Карабах, завършиха 3:0 за Левски) всеки да има съмнения. Важното беше, което видях като продукция, докато резултатът беше следствие от представянето на футболистите. Определено доста по-добре от първия мач, но все пак е още в началото. Нормално е след 20 дни да не се променят страшно много неща. Радва ме поведението на футболистите, тяхното желание да променят нещата, които не ми харесват. Убеден съм, че през пролетта отборът наистина ще изглежда много по-сериозен - бърз, комбинативен. Ще стане един отбор, който ще се харесва. Надявам се в един момент Левски да изглежда като Лудогорец в игрово отношение”, каза той в ефира на ТВ7.

 

Стоев обърна внимание и на тримата футболисти – Салим Сисе, Осман Джалоу и Либан Абди, чиито имена са свързани с Левски, а Джалоу започна и тренировки с отбора в Турция.

 

„Докато един трансфер не се финализира, не е сигурен. За Сисе има технически пречки, които бавят трансфера. Дано всичко се случи. Все още е твърде рано да давам оценки на Осман. Като цяло е добре, но още е рано. След контролата предполагам ще има яснота. На пръв поглед – футболист с качества, но да не избързвам с решението си.  Абди още не е сигурен, ако дойде по-скоро ще е футболист под наем. От няколко дни имаме разговори с него и отбора му”, добави той.

 

„Това няма да се отрази на Валери Домовчийски. Трябва да има силна конкуренция, ако я няма отборът ще страда. С него съм говорил. Ще играе този, който е в най-добро състояние. Валери го прие”.

 

„Засега това са футболистите. Ако излезе нещо – защо не. Засега няма как да си тръгнат футболисти, ако офертите не са достатъчно добри. Разбира се, че ще разчитам на Белаид. Пак казвам – трябва ми конкуренция на всеки един пост", добави той, като отрече възможността някой от Луис Педро, Борислав Стойчев или Белаид да напусне тима. 

 

Той призна, че работи изключително добре със спортния директор Георги Иванов-Гонзо.

 

"Допирните точки с Гонзо почти са се слели. Изключително добре работя с него, предполагам, че и той с мен. И двамата сме професионалисти и знаем, че това, което предстои пред нас е Левски да изглежда по-добре през пролетта и двете страни правим всичко възможно това да се случи".

Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

Керкез: Голяма победа, на нашия стадион ще бъдем много силни

Треньорът на Ботев Пловдив остана много доволен от успеха над ЦСКА за Купата на България

Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

"В четвъртък ще има яснота", заяви треньорът на ЦСКА

Стоичков: 100 години Етър, 100 години слава

Камата поздрави "болярите" за вековния юбилей

Локо (Пд) пусна билетите за ЦСКА 1948

Мачът е в неделя от 15:15 часа на "Лаута"

Стоичков и Бала отново на терена за 100 години Етър

"Ивайло" арена на големи празненства

БФС търси усилено футболисти с български корени

До момента сме открили над 20 състезатели, обясни Лъчо Димов

ЦСКА ще удари Ботев (Пд) в първия полуфинал за Купата

Вижте подробности

Оперираха успешно национал на Ботев Пд

Николов подложен на интервенция в Испания

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки