Емил Данчев: ЦСКА се управлява добре, затова придобих акции

Предстои свирепа битка с Лудогорец, но ЦСКА може да удържи на върха, смята импресариото

Емил Данчев: ЦСКА се управлява добре, затова придобих акции
Един от най-известните български мениджъри Емил Данчев сподели пред "Тема Спорт" очакванията си за крайния развой на А група. Данчев косвено е акционер на ЦСКА посредством своя­та дъщеря и даде леко предимство на армейците.

"Предстои много тежка, дори свирепа битка. Но не само ЦСКА и Лудогорец имат апетити за титлата - спо­ред мен и други отбори са способни да се намесят в спо­ра. Да не бързаме да отпис­ваме Литекс и Левски. В най-добрата позиция обаче е ЦСКА. В отбора действаха бързо със селекцията, попълват отбора на нужните пос­тове и според мен са способ­ни да удържат Лудогорец и да запазят върха. Това обаче няма да е никак лесно", каза Данчев.

"Не обичам да коментирам организационни въпроси, ще кажа само, че ЦСКА се уп­равлява добре и се надявам да продължи да върви във възходяща посока. Неслучайно придобих и акции", добави импресариото.

Данчев не пожела да разк­рие дали се работи по изхо­дящи трансфери на армейци­те. "Не мога да коментирам тази тема. Нямам право да ви кажа нищо", лаконичен бе агентът. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки