ЦСКА няма да продава Буш и Силва на всяка цена + ВИДЕО

Всеки един лев е важен за положението на ЦСКА, но сме доказали, че и без трансфери можем да се оправим, казва Александър Тодоров

ЦСКА няма да продава Буш и Силва на всяка цена + ВИДЕО

ЦСКА няма да се разделя с най-конвертируемите си играчи на всяка цена, обяви изпълнителният директор Александър Тодоров. Ако „червените” не получат желаните суми за Серджиу Буш и Тони Силва, то и двамата ще останат на „Българска армия”, предаде репортер на Novsport.com от Борисовата градина.

„Ако имаме трансфер на една добра цена, ще се чувстваме по-комфортно. Но не искаме да правим трансфер на всяка цена. Четох, че Буш ще се продаде на каквато и да е цена, няма нищо вярно в това. Ако клубовете, с които се разговаря, не дадат цената, която ние желаем, трансфер няма да се получи. Не искам да кажа цената на Буш. Няма нищо конкретно за Тони Силва. Има интерес от Бешикташ, но няма официално запитване или оферта от тях”, обяви изпълнителният директор на пресконференция днес.

Тодоров обаче не скри, че всеки лев е важен за ЦСКА в момента и затова клубът натиска за 250 000 евро от трансфера на Анисе в Лудогорец.

„Всеки един лев е важен за положението на ЦСКА. Спешни, не спешни, всеки лев е важен за ЦСКА. Не може знайни и незнайни футболисти да ни съдят за по 400-500 000 евро, а от другата страна ние, които имаме да си получаваме средства, да не си ги получаваме. Няма кой клуб да издържи така. Искам някаква правда да възтържествува в крайна сметка. В момента правим анализ на сумите. Като гледам от трансфери имаме под 1 млн. евро, някъде около 2 млн. лева, а само за 2014 година сме похарчили близо 14-15 млн. за стари задължения. В крайна сметка по някакъв начин сме се оправили и без трансфери. Ние сме доказали, че можем да се справяме с трудната ситуация”.

ЦСКА минава на нов етап от своето развитие и след погасяването на наследени дългове, сега ще опита да вдигне приходите.

„Работим в тази насока да смалим разходите и да увеличим приходите. Ножицата колкото повече се затваря, толкова по-добре за клуба. През 2014-а това беше много трудно да се направи, защото изключително многото стари задължения. Сега задълженията понамаляха и работим за увеличение на приходите”.
Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки